Servicii

Servicii de intermediere imobiliară pentru vânzare și închiriere imobile:

Prestăm servicii complexe de consultanță și intermediere imobiliară în interesul beneficiarilor în vederea vânzării-cumpărării sau în vederea închirierii de imobile.

Principalele tipuri de imobile de care ne ocupăm sunt: spațiile comerciale.

Serviciul de intermediere imobiliară are loc în baza unui contract de intermediere imobiliară pentru vânzare sau închiriere, încheiat între proprietar/cumpărător/chiriaș și agenția noastră.

Identificăm, selectăm și prezentăm beneficiarului, potențiali cumpărători pentru ofertă. Informăm beneficiarul despre acceptarea ofertei și susținem procesul de negociere.

Servicii de evaluare imobiliară:

Evaluăm proprietatea pentru a o promova la prețul corect.

Identificăm și comunicăm proprietarului avantajele și dezavantajele imobilului, comparativ cu alte oferte pe care le avem deja spre vânzare sau cu ofertele din piață.

Servicii de consultanță juridică:

Verificăm situația juridică a imobilului și acordăm asistență juridică clientului.

Oferim beneficiarilor consultanță si asistență pentru finalizarea cumpărării și încheierea contractului de vânzare-cumpărare în formă autentică la biroul notarial sau a contractului de închiriere.

Servicii de marketing:

Toate ofertele imobiliare preluate de noi în vederea vânzării sau închirierii sunt prezentate pe site-ul nostru și pe cele mai importante site-uri cu specific imobiliar cu poze relevante.

Servicii de consultanță financiar-bancară:

Îți oferim suport și feedback continuu, până la finalizarea dosarului de creditare. Ne deplasăm după caz la instituția bancară pentru a-ți fluidiza procesul de creditare.

În funcție de nevoile tale, îți vom prezenta cele mai bune soluții de creditare. Te ajutăm să-ți pregătești documentația necesară.