Despre noi

AC Real Estate s-a născut din pasiune și din dorința de a aduce domeniul imobiliar din România la același nivel cu standardele din Occident, prin profesionalism, experiență, transparență și nu în ultimul rând devotament.

Vă vom oferi suport în orice proces, fie că doriți să vindeți, cumpărați sau închiriați un spațiu comercial. Tot procesul va fi unul transparent, la final bucurându-ne împreună de rezultatele mult dorite.

Reputația echipei noastre se datorează seriozității și capacității de a construi relații puternice, pe termen lung, cu accent pe comunicarea directă.

Echipa noastră

Alina Bărcăceanu
Alina Bărcăceanu
Real Estate Consultant

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București, sunt o fire pozitivă, empatică și deseori descrisă ca fiind foarte perseverentă, caracteristici pe care le consider un mare plus în profesia mea.

Consider că a ajuta cât mai mulți oameni reprezintă cel mai bun mod de a avea succes în viață.

Unii oameni aleg să fie medici, alții avocați sau ingineri, eu am ales să ajut oamenii prin identificarea celor mai ofertante spații comerciale cu caracteristici excelente pentru investiție și, de asemenea, prin identificarea celui mai potrivit spațiu comercial pentru fiecare afacere în parte.

Modul meu de lucru este caracterizat prin sinceritate, profesionalism și loialitate.

Andrei Chiricuță
Andrei Chiricuță
Real Estate Consultant

Absolvent al Universității de Construcții din București, reprezint partea tehnică și analitică a echipei. Pasiunea mea pentru domeniul imobiliar a început să prindă contur după absolvirea cursului de evaluator imobiliar din cadrul Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România.

Încrederea fantastică în mine și dorința de progres continuu m-au ajutat să dobândesc experiența de a face ca intenția de cumpărare să devină decizia de cumpărare.

Pentru mine fiecare zi reprezintă o nouă provocare de a-mi ajuta clienții să ia decizia potrivită cu privire la investițiile lor în domeniul imobiliar.

AC Real Estate este despre oameni, scopul nostru este să creăm o comunitate care să se bucure de servicii la cele mai înalte standarde și cu care să clădim o relație de lungă durată, bazată pe încredere, suport și calitate.

Echipa AC Real Estate lucrează după propriul stil foarte bine implementat. Principalul nostru obiectiv este de crea o conexiune cu fiecare client, astfel încât să putem anticipa și îndeplini dorințele și nevoile lui.

Un lucru este cert, nu poți atinge succesul fără a pune pasiune în ceea ce faci!